Hoeveel van jouw potentieel laat je onbenut?

  • Bekruipt jou ook wel eens het gevoel dat er méér in je leven moet zitten dan je er nu uithaalt?

  • Laat je je leiden door wat anderen van je verwachten?

  • Beleef jij je leven bewust of word je geleefd?

  • Kom je ooit tot stilstand in de ratrace van alledag of leef je van vakantie tot vakantie?

  • Heb jij helder wat je precies met je leven wil aanvangen?

 

De sleutel tot een vervuld leven

 

Ik geloof dat de sleutel tot een vervulder en rijker leven waarvan jij zelf de regie in handen hebt ligt bij aandacht.

 

Aandacht voor jezelf.
Aandacht voor wat jij belangrijk vindt.

 

Door aandachtig te zijn kan je bewuste keuzes maken en roep je je automatische piloot een halt toe. Aandachtig zijn helpt je leven in het nu en creëert vrijheid.

 

In een wereld vol afleidingen, drukte en torenhoge verwachtingen (om nog maar te zwijgen van het verschroeiende tempo!) is aandacht zowat het kostbaarste wat je hebt.

 

Alleen zijn we helemaal verleerd om aandachtig te zijn.

 

 

En al helemaal als het onszelf aanbelangt.

 

Met het boek “Jouw Jaar Vol Aandacht” wil ik je helpen ontdekken wat voor jou echt belangrijk is.  Ik geef je bovendien maand na maand concrete oefeningen en handvatten zodat het niet bij inzichten blijft maar je ze ook kan toepassen in je leven en er de vruchten van plukken.

 

Aandacht is het kostbaarste wat je hebt. Leer opnieuw aandacht te hebben voor wat écht telt en kies voor een bewust en vervuld leven.

 

Wat jullie ervan zeggen:

Als osteopaat heb ik de voorbije 15 jaar veel klachtenpatronen zien veranderen. Vooral van acuut naar chronisch. En onder die chronische klacht zit vaak een onderliggende oorzaak zoals een biochemisch of emotioneel probleem. Zovele mensen kunnen de prikkels die op hen afkomen niet meer verwerken. Al jaren zien we hoe onze samenwerking leidt tot een aanpak van het probleem aan de basis. Mien is erin geslaagd om met dit boek de essentie samen te vatten en aangenaam leesbaar uit te leggen. Een zeer allesomvattend boek en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer grip op zijn leven!

 -- Niels Eelens, Osteophaat bij Epicentrum

Ik vind het een zeer boeiend boek dat heel vlot leest. Bij elke pagina krijg je nieuwe informatie waar je bij kan stilstaan en automatisch wat energie krijgt om over zaken na te denken waar ikzelf voordien niet bij stilstond. De oefeningen zorgen ervoor dat je met de nieuwe informatie concreet aan de slag kunt gaan en dingen over jezelf kun ontdekken waarvan je niet altijd wist dat je ze in je had. Het boek is voor iedereen aan te raden die op actieve wijze (terug) meer uit zijn/haar leven wilt halen. Zelf ben ik veel meer over mezelf te weten gekomen zoals mijn waarden, welke verschillende doelen ik eigenlijk wil bereiken en hoe ik de chaos in en rond mij wat beter kan structureren zodat ik terug wat meer (echte) aandacht voor mezelf heb. Het boek roept voor mij energie, actie en rust op.

-- Tine Luysterborg, student orthopedagogie

Mocht ik dit boek een jaar voor mijn burn-out aandachtig gelezen en er effectief naar gehandeld hebben, zou ik niet tegen de lamp gelopen zijn. Nu is het voor mij een verzameling van waardevolle herinneringsprikjes om te blijven leven naar wat ik geleerd heb. Want weten is één, doen iets anders. ‘Jouw Jaar Vol Aandacht’ koppelt theorie aan praktijk en leest aangenaam dankzij de heldere lay-out met sterke quotes en leuke tekeningen die voor afwisseling zorgen. Het boek is confronterend en nodigt je uit om stil te staan en anders, bewuster te bewegen: meer als regisseur maar ook in de wetenschap dat je niet alles onder controle kunt hebben. Hoeveel konijnen heb ik ooit tegelijkertijd proberen te vangen… Ondanks haar jonge leeftijd is Mien een vat vol wijsheid waarin duidelijk al veel inzichten gerijpt zijn. In twaalf hoofdstukken – lees maanden – neemt ze je mee naar een keuzemenu vol concrete actiepunten en tips die voor jou kunnen werken, zowel persoonlijk als professioneel. De zogenaamde ‘Focus on Attention Questions’ zorgen op het einde van elke maand voor een bondige herhaling van wat je op de voorgaande pagina’s gelezen hebt en je krijgt er een dertiende als bonus bij.

-- Tommy Browaeys, auteur Wake-up Call

Jouw jaar vol aandacht wijst je op een fijne en leerrijke manier op het belang van aandacht in je leven. De oefeningen helpen je je eigen waarde te bepalen en de focus & attention questions zetten je sterk aan het denken. 

Je leest het boek ook met plezier een tweede keer om zo nog dieper te gaan, een boek voor het leven dus.

-- Astrid Nieuwborg, Eco consultant

Mien094.jpg
DSC03555_edited.jpg

En download daarna gratis het uitgebreide werkboek