Machtig veerkrachtig (lockdown special)
Op eigen tempo te volgen. Tot 31/12/2020.
Besloten Instagram: "Machtig veerkrachtig"
Ster-min.jpg

Nieuwe maatregelen en nieuwe restricties.

 

Dat vraagt om nieuwe acties. Omwille van de nationale gezondheid, gaat België collectief in lockdown. Maar hoe zit het met je persoonlijke gezondheid? Daar is niet het land, maar wel jijzelf verantwoordelijk voor. Het is nu extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en aan je veerkracht bouwen.

De donkere herfst- en wintermaanden zijn sowieso al lastiger en vergen extra veerkracht.

 

Het is een periode waarin je verbinding zoekt, gezelschap opzoekt, gezelligheid creëert, reflecteert over het voorbije jaar, … Het is normaal gezien dus vooral een periode van verbinding.

En dan is er lockdown.

Bovendien zijn de voorbije maanden voor velen extra uitputtend geweest. Er waren veel beproevingen, die voor extra belasting hebben gezorgd. Niet verwonderlijk dat jouw draaglast is toegenomen. In het begin functioneerde je op adrenaline, maar inmiddels is deze adrenaline weggeëbd. De draaglast daarentegen ebt niet weg. Integendeel.

En dan is er lockdown.

Daarnaast was er ook weinig ruimte om op te laden. Vakanties werden uitgesteld of afgelast en de gewoonlijke fijne zomersfeer was ver zoek. We hebben weinig middelen gehad om aan onze draagkracht te werken.

En dan is er opnieuw lockdown.

Pfieuw. Alle bovenstaande ingrediënten vormen een perfect recept voor de cocktail van overspanning en neerslachtigheid.

En daar wil ik verandering in brengen.

 

Vanuit mijn job, vanuit mijn achtergrond, vanuit mijn persoonlijke interesses vind ik het mijn plicht om hier iets aan te doen. 

En daarom heb ik iets ontwikkeld. Een special corona aanbod om licht te brengen.

Ik heb een online programma samengesteld om aan je veerkracht te werken. Zoals een zaklamp die je helpt de donkere tunnel stapje per stapje te doorkruisen.

Ik heb dit programma opgesteld om toch iets constructiefs en opbouwend te doen, ondanks de stilstand die ons omringt.

De werkwijze is heel eenvoudig.

Wanneer je je zo meteen aanmeldt, krijg je toegang tot een besloten Instagram-groep.

 

In de groep zullen drie live webinars gestreamd (en opgeslagen) worden. Drie live webinars over drie pijlers om aan veerkracht te bouwen. Met nog een extra bonus sessie.

Daarnaast bekijk ik het van dag tot dag en speel ik in op wat er leeft en nodig is, want in zo’n onzekere tijden is het belangrijk om creatief te blijven.

Daarenboven is het de bedoeling dat groepsleden de ruimte krijgen om vragen te stellen en verbinding op te zoeken. Een soort veilig nest om naar terug te keren wanneer je het even niet meer ziet zitten.

Het is vooral een ruimte om veel te leren.

Om geïnspireerd te worden.

Om deze periode veerkrachtig door te komen.

We starten snel. Doe jij mee?

Veerkracht kan je leven kan veranderen. De pandemie mag dan wel tijdelijk zijn, als je nu zaadjes plant voor een veerkrachtigere manier van leven, zal je er de rest van je leven de vruchten van plukken. Het is dus niet voor even, wel voor je hele leven.

Wil ook jij hier nu mee starten?

 

 

 

 

Voor slechts €24,99 ben je erbij. Dit is een exclusieve lockdown prijs. Het is een speciale kans omdat ik mensen extra wil helpen nu en hiervoor heb ik dit dus ontwikkeld.

Het aanbod is geldig zolang de lockdown duurt en de video’s blijven beschikbaar tot 31 december 2020.